« Tanzania! | Main | Sykkelkongen Kinjah »

Farvel, Kenya

Etter 10 pausedager i Nairobi var det på tide å komme seg videre. Proffsyklist David Kinjah ville følge oss et stykke ut av byen og vi møtte han i tide for morgenrushet. Vi begynner å bli temmelig gode på å sykle i kaotiske byer, og med lokal ekspertise i tillegg gikk alt uten problemer.

Igjen en stor takk til alle som hjalp oss med overnatting, mat, osv!

David Kinjah møtte oss for å vise veien ut av Nairobi.


Det gikk raskt ut fra Nairobi på flate veier og det var faktisk deilig å sitte på sykkelen igjen. Det ble stort sett sykling i dag før vi etter 121 km kom frem til landsbyen Bisil. Etter litt problemer med å finne et overnattingssted fikk vi innkvartert oss hos ei rund og sjefete dame som kunne informere om at det ikke var "Mosqkuitos" i landsbyen. Andreas spiste gamle pommes frittes med masse fluer i, samt bønner, mens Øyvind og Jørn gikk for bønner og ris med stein i. Siden det ikke var noe særlig å finne på i denne landsbyen heller ble det til at vi tok en tidlig kveld denne siste dagen i Kenya. Vi har stort sett kost oss i dette landet som er noe mindre villere og slitsomt enn Etiopia, selv om veiene har vært sinnsykt dårlige og trafikken livsfarlig. Etappen Moyale - Archers Post er noe av det desidert hardeste vi har vært gjennom, både fysisk og psykisk, men nå har vi forhåpentligvis lagt det verste bak oss og vi satser på bedre veier i Tanzania. Dette landet skal visst være mer avslappa enn Kenya og det lover bra for oss!

Det var ikke bare motorveier utenfor Nairobi...

Tja...

Nå er det tross alt 2000 år siden vi hadde et par vise menn med litt tak i, så vi håper virkelig dette prosjektet kommer i gang!

Uflaks for Øyvind som har trailer.

Vi kan på det sterkeste anbefale "Breakthroughs with Bishop David Oyedepo Through DVDs, VCDs & MP3".

Her var det ikke lett å komme inn...

...Så vi gikk for dette luksushotellet i stedet for.

Vi sov godt på Afrikas tynneste pute.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

References (2)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: uggs website
    855 You will require 9 dim strips and eight white strips with the weave. The only continual that continues to be in our children's life, year in, yr out, how to tell authentic louis vuitton looks to generally be their very nearly phobic distaste for strolling.
  • Response
    Response: Debbi Fauske
    I found a great...

Reader Comments (1)

Er Kinjah-fan :-)

06.14.2010 | Unregistered CommenterSophie

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>