« Kaptein Yakups rike | Main | Så var det nyttårsaften »

Appelsin

Videre fra Ceynan gikk veien gjennom Sarimazi hvor vi tok en pause på en bensinstasjon. Her møtte vi blant annet på et par unger som visstnok skulle spise fuglen de hadde skutt med sprettert. Ingen ting går til spille i Tyrkia.

Det mest nøyaktige skiltet vi har sett til nå.

Øyvind møtte hele landsbyen.

Første, men neppe siste gang unger springer etter oss og spør om penger.

Frukten som er oransje og har tykt skall har dukket opp langs veien i det siste. "Kinesiske epler" dyrkes i stor stil og her forleden sykla vi gjennom appelsinhovedstaden Dörtyol. Det at appelsiner vokser på trær langs veien er slettes ikke å forakte, og i ny og ne napper vi til oss et par stykker. Vi kan melde om at "det er nå de er best" og at det er her de er friskest!

 

Øyvind fikk gratis appelsiner...

...Men etter å ha tenkt seg om skulle de ha betaling likevel.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

References (2)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Amazing Web page, Maintain the useful work. With thanks.
  • Response
    Appelsin - Kapp til Kapp - Blogg - Kapp til Kapp - Sykkelekspedisjon på langs over verden, fra Nordkapp til Kapp Agulhas

Reader Comments (1)

Haha, elsker at appelsinselgerne plutselig skulle ha betaling lievel, og at guttene med spretterten spiser fuglene de skyter. God blogg, og god tur videre.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>