« Vi har fått syklane! | Main | Takk til Gouda Reiseforsikring! »

Sykkelvesker og fotosekker er i boks!

En stor takk til UTE Depot som har vært meget behjelpelige og sponset oss med tre sett Ortlieb Backroller Classic, Ortlieb Frontroller Classic, Ortlieb styrevesker, Ortlieb pakkesekker, Ortlieb T-pack, Ortlieb vannsekker, Ortlieb dokumentveske, Ortlieb GPS-cover og tre sett med bagasjebærerer både fremme og bak fra Tubus. Ortlieb lager de beste sykkelveskene og annet tilbehør på markedet, og vi er svært fornøyd med kvaliteten. Tubus er et annet tysk kvalitetsmerke som lager bagasjebærere som tåler en trøkk. Vi bruker Tubus Cargo bak og Tubus Ergo fremme. 

Også en stor takk til PR-Foto som har sponset oss med en Lowepro Dryzone 200 ryggsekk, Lowepro Dryzone 100 ryggsekk, LumiQuest softbox til blitz og en ExpoDisc som gjør det enkelt å få korrekt hvitbalanse på bilder. Vi har brukt flere andre Lowepro-sekker før, og vet at dette er ordentlig kvalitet. Ikke bare er Dryzone-sekkene vanntette, men de flyter til og med. Takk til Hans-Petter for grundig instruksjon om bruk og vedlikehold av utstyret!


PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Nice page, Carry on the excellent job. Thanks.

Reader Comments (2)

Fotosekk sier du, skal dere lage videoblogg også? Det ville vært utroligt genialt i så fall.

08.17.2009 | Unregistered CommenterChris

Yess, det blir videoblogg (men kanskje litt begrensa pga. internettilgang). I tillegg er det gode sjanser for dokumentar/tv-serie :)

08.17.2009 | Registered CommenterKapptilKapp

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>