« Takk til Barbershop! | Main | I Sovjets kornkammer »

Hos Vasa og Tolik

11 mil fra Kiev syklet vi inn i en landsby på leting etter ly for natta eller et sted å sette opp teltet. Etter å ha banket på en drøss med dører og forhørt oss med en fyr som var ute og gjetet noen gjess møtte vi på Vasa. Han dro oss med inn på gårdsplassen sin og bøy på te, borscht og kompott. Mellom gjess og grønnsaker gjemte vi sykla under en presenning og prøvde å forklare hva vi egentlig driver med.

Vasa varter opp

Sønnen Tolik var også hjemom en tur og selv om ingen av de kunne engelsk var det et koselig opphold. Vi ga dem flaska med vodka vi fikk av Tanya som far og sønn tømte i racerfart. Kompotten de serverte slukte vi like fort.

Vasa, Øyvind, Jørn og Tolik

Jørn tok turen i kjelleren...

....og fant litt kompott!

Da kvelden røyna på og alt av drikke og mat var fortært ble kvelden avslutta med en real pysjamasfest på stua. Vi fikk en madrass på gulvet mens Vasa og Tolik tok sovesofaen. Ikke snakk om at et av de to soverommene skulle brukes. Volumet på TVen ble vrengt opp mens russiske musikkvideoer rullet over skjermen. En god avsluttning på en fin dag.

Pysjamasparty

Muttern stakk innom på morrakvisten

Hele bygda skulle ta farvel

Sykkelens allsidighet: her demonstrert ved en gjeter

 

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

References (3)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: news
    Excellent Website, Maintain the useful job. Appreciate it!
  • Response
    Response: Suggested Website
    Hos Vasa og Tolik - Kapp til Kapp - Blogg - Kapp til Kapp - Sykkelekspedisjon på langs over verden, fra Nordkapp til Kapp Agulhas
  • Response
    Hos Vasa og

Reader Comments (4)

Ler meg i hjel av slumberpartyet:)
Fantastisk!

11.1.2009 | Unregistered CommenterSiri

Så my fine folk døkk treff på døkkers veg! Fantastisk!

11.1.2009 | Unregistered CommenterHelena

Kjempegøy å følge med på dere!
Keep it up :)

11.1.2009 | Unregistered CommenterRebekka Rostrup

Hei gutta! Og takk for sist:-) Dypt imponert over at dere faktisk syklet videre på søndagen!! Trodde man skulle holde hviledagen hellig, jeg...og spesielt når den faller på dagen etter Halloween;-)

Fantastisk med pysjamasparty på den ukrainske landsbygda! Ler godt av bildene, og har ingen absolutt problemer med å se for meg vodkaflaska gå ned på høykant. Herregud, for noen drikkevaner de praktiserer der nede!

God tur videre! Er nok en liten anelse misunnelig, men greier å bite det i meg;-) Hvis dere sykler skikkelig, skikkelig fort, så kanskje dere slipper unna svineinfluensaen. Hehehe... Safe travels!

Klem Siv Hege aka slow American girl;-)

11.3.2009 | Unregistered CommenterSiv Hege

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>